Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Kerst bij restaurant DrinksandBites

Vier Kerst bij restaurant DrinksandBites!

Vier kerst bij DrinksandBites! Komt u genieten van de warme kerstsfeer bij ons? Gezellig samen zijn met uw familie of vrienden. Onze chef-kok Lars heeft een prachtig Kerstmenu samengesteld en deze wordt exclusief geserveerd tijdens de Kerstdagen.

 

Bij de culinaire gerechten van het Kerstmenu, kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Onder het genot van mooie gerechten en een goed glas wijn wordt Kerst dit jaar een feest om nooit te vergeten! Bij DrinksandBites bent u van harte welkom om gezellig samen aan tafel te dineren met uw familie of vrienden.

 

Op Kerstavond kunt u ons kerstmenu alvast komen proeven. Tevens is het op Kerstavond ook mogelijk om à la carte te dineren vanaf 17:30u. Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend vanaf 18:00 uur en serveren wij een 5-gangen Kerstmenu. Het is mogelijk om dit menu uit te breiden naar een 6- of 7-gangen menu. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om tijdig te reserveren.

Kerstmenu 5-gangen € 65,00

Tartaar van tonijn

wasabi, komkommer, tai-soy

Rode biet

millefeuille, botersaus, peterselie olie

Ravioli kreeft

knolselderij, kaffir, bisque

Kalfsentrecote

zwezerik, pastei, kalfsjus met truffel

* Extra gang *
Eendenlever

mango, brioche, specerijen (supplement € 15,00)

***

Kaasplateau

vijgenjam, suikerbrood (supplement € 15,00)

Pure chocolade
pistache, karamel, zeezout

OF

Diverse kazen
vijgenjam, suikerbrood (supplement € 5,-)

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering

Copyright© 2018 - 2023 DrinksandBites