Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Kerst bij restaurant DrinksandBites

Vier Kerst bij restaurant DrinksandBites!

Vier Kerst bij DrinksandBites! Komt u genieten van de warme kerstsfeer bij ons? Gezellig samen zijn met uw familie of vrienden. Onze chef-kok Lars heeft een prachtig kerstmenu samengesteld en deze wordt exclusief geserveerd tijdens de Kerstdagen.

 

Bij de culinaire gerechten van het kerstmenu, kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Onder het genot van mooie gerechten en een goed glas wijn wordt Kerst dit jaar een feest om nooit te vergeten! Bij DrinksandBites bent u van harte welkom om gezellig samen te dineren met uw familie of vrienden.

 

Op Kerstavond kunt u ons kerstmenu alvast komen proeven. Tevens is het op Kerstavond ook mogelijk om à la carte te dineren vanaf 17:30u. Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend vanaf 18:00 uur en serveren wij uitsluitend ons kerstmenu. Het is mogelijk om dit menu uit te breiden naar een 6- of 7-gangen menu. Wij houden graag rekening met allergieën en of dieetwensen, geef deze door bij het maken van de reservering. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om tijdig te reserveren.

Kerstmenu 5-gangen € 75,00

Tartaar van zalm

tapioca, dille, karnemelk

Coquille

paddenstoel, gerookte aardappel, kaantjes

Witlof

pata negra, eidooier, schuim gruyère

* Extra gang *
Langoustine

kataifi deeg, gepofte knoflook, bisque (supplement € 17,50)

Hertenrugfilet

rode kool, filodeeg, appel, specerijen jus

Mille-feuille
pure chocolade, hazelnoot, vanille ijs

OF

Diverse kazen
vijgenjam, suikerbrood (supplement € 6,-)

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering

Copyright© 2018 - 2023 DrinksandBites