Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

2023

Kerst bij DrinksandBites!

Vier Kerst bij DrinksandBites! Komt u genieten van de warme kerstsfeer bij ons? Gezellig samen zijn met uw familie of vrienden. Onze chef-kok Lars heeft een prachtig kerstmenu samengesteld en deze wordt exclusief geserveerd tijdens de Kerstdagen.

Lees meer...

Nieuwe à la carte kaart bij DrinksandBites!

Vanaf dinsdag 03 oktober kunt u van een nieuw DrinksandBites menu genieten. Dit menu bestaat uit 5 gangen met de mogelijkheid tot uitbreiding met het nieuwe Signature gerecht. Tot slot heeft onze chef een nieuwe à la carte kaart samengesteld met ingrediënten uit het seizoen. Leest u snel verder zodat u een impressie krijgt van de nieuwe gerechten.

Lees meer...

Zomer bij DrinksandBites!

De zomervakantie is in volle gang, helaas laat de zon laat zich minder zien. In ons restaurant zit u warm en droog en kunt u genieten van een heerlijk diner. Het team van DrinksandBites wenst u een fijne vakantie toe!

Lees meer...

Zomer bij DrinksandBites!

De zomervakantie komt eraan! Wilt u uw vakantie ontspannen beginnen? Op ons terras kunt u heerlijk genieten van een diner of een vakantieborrel. Het team van DrinksandBites wenst u een fijne vakantie toe!

Lees meer...

Voorjaar bij DrinksandBites! 🌺

De Pasen komt eraan! Op Eerste Paasdag kunt u komen genieten van een speciaal paasmenu. Het paasmenu bestaat uit 5 gerechten die bereidt zijn met heerlijke ingrediënten uit het seizoen.

Lees meer...

Wandel langs DrinksandBites!

Vanaf dinsdag 07 maart is er een nieuw 5-gangen DrinksandBites menu. Dit menu kan uitgebreid worden met het Signature gerecht. Deze specialiteit bevat exclusieve ingrediënten zoals coquille met pata negra.

Lees meer...

Nieuw jaar bij DrinksandBites!

Vanaf woensdag 18 januari openen wij onze deuren weer na de jaarlijkse vakantiesluiting. Wij hebben hier enorm van genoten zijn weer volledig opgeladen en staan vol frisse energie voor u klaar! De koelkasten zijn weer gevuld met verse ingrediënten en heerlijke wijnen.
De menukaart is vernieuwd en staan vol met heerlijke gerechten.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor het nieuwe DrinksandBites menu en een voorproefje van de à la carte kaart. U bent van harte welkom!

Lees meer...

Copyright© 2018 - 2023 DrinksandBites