Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

2024

Culinair dineren bij DrinksandBites!

De heerlijke zomeravonden laten helaas nog even op zich wachten. Zodra het zonnetje schijnt openen wij ons terras en bent u welkom voor een lekkere borrel. Aansluitend bent u van harte welkom voor een culinaire avond. Vanaf zaterdag 01 juni is er een nieuw 5-gangen DrinksandBites menu. Dit menu is uit te breiden met ons Signature gerecht. Daarnaast kunt u kiezen uit culinaire gerechten van de à la carte kaart. Lees snel verder!

Lees meer...

Voorjaar op het menu bij DrinksandBites!

Vanaf woensdag 01 mei is er een nieuw 5-gangen menu met heerlijke ingrediënten van het seizoen. Het DrinksandBites menu is uit te breiden met ons Signature gerecht. Tevens is er een ruime keuze uit voorjaarsklassiekers van de à la carte kaart. Benieuwd naar de nieuwe gerechten? Lees snel verder!

Lees meer...

Voorjaar bij DrinksandBites! ☀️

Het voorjaar komt er aan. Het terras staat voor u klaar om heerlijk in de zon te genieten van een gezellig borrel. Vanaf dinsdag 02 april is er een nieuw 5-gangen menu met heerlijke ingrediënten van het seizoen. Het DrinksandBites menu is uit te breiden met een Signature gerecht. Daarnaast gaat de nieuwe à la carte kaart in vanaf dinsdag 09 april.

Lees meer...

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites