Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Afhaalservice bij DrinksandBites

Op dinsdag 13 oktober zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus te remmen. Dit houdt in dat wij voor een tweede keer tijdelijk onze deuren moeten sluiten. Door deze nieuwe maatregelen zijn wij vanaf woensdag 14 oktober per direct gesloten voor de aankomende 4 weken.

Wij hebben begrip voor deze noodzakelijke maatregelen vanuit de overheid, gezondheid staat immers voorop! Voor ons is dit wel een enorme teleurstelling. Maar DrinksandBites gaat vol goede moed door en wij pakken de thuisservice weer op zoals u gewend bent tijdens de eerste lock-down. Wij waarderen het zeer als u ons een tasje met culinaire gerechten bij ons afhaalt. In deze nieuwsbrief vindt u het afhaalmenu voor aankomend weekend. Iedere week is er een nieuw 4-gangen keuzemenu. Naast de nieuwsbrief, informeren wij u via de website en social media ook over het nieuwe menu. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Openingstijden
Vrijdag t/m zondag:
Bestelling thuismenu afhalen van 17:00u tot 19:30u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars


Helaas het huidige beeld van ons restaurant.
Hopelijk begroeten wij u binnenkort met de DrinksandBites afhaal service.

DrinksandBites Thuismenu

Om thuis te genieten van de heerlijke culinaire gerechten, is het mogelijk om het DrinksandBites thuismenu bestellen. Iedere week is er een wisselend keuze menu. Onderstaand thuismenu van DrinksandBites is te bestellen van 16 oktober tot en met 18 oktober.

Er is mogelijkheid tot afhalen van vrijdag tot en met zondag
van 17:00 uur tot 19:30 uur.

Bestellen is mogelijk via de link in het kopje thuismenu. U ontvangt hiervan een bevestiging. Op vrijdag t/m zondag is dit ook mogelijk per telefoon. Indien u voor dezelfde dag besteld is dit mogelijk tot uiterlijk 15:00u, maar dit is op basis van beschikbaarheid.

Geef bij de reservering uw keuze van het voor- en hoofdgerecht door. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te reserveren zodat een tasje gegarandeerd voor u klaar staat.
De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen per pin of contant, een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden.  

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vlees, vis of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Rilette van zalm, artisjok, dragon, citroen
of
Terrine van runderhaas, pata negra, eendenlever, mango
of
Geroosterde tomaat, pasta, basilicum
***

Kokossoep, bosui, rettich, wortel
***

Kabeljauw, aardappel, bospeen, colombo kerrie
of
Fazantendij, zuurkool, aardappel, gevogeltesaus
of
Pastei, garam massala, linzen, zoete aardappel
***

Hangop, geweckt fruit, crumble, karamel
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 23,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

  

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites