Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Afhaalservice bij DrinksandBites

Op maandag 28 september zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus te remmen. Dit houdt in dat wij maximaal 30 gasten mogen ontvangen en om 22:00 uur moeten sluiten. Door deze nieuwe maatregelen verwachten wij dat er op sommige momenten te weinig plaats is in het restaurant.  Daarom hebben wij besloten het DrinksandBites thuismenu aan te passen naar het concept zoals u van ons gewend was tijdens de lockdown.

Wij hebben begrip voor deze noodzakelijke maatregelen vanuit de overheid, gezondheid staat immers voorop! Wel vinden wij het jammer dat we beperkt zijn in de openingstijden en het aantal gasten. Om teleurstellingen te voorkomen, kunt u bijvoorbeeld ook reserveren op een doordeweekse dag of gebruik maken van het DrinksandBites thuismenu. In deze nieuwsbrief vindt u het maandmenu voor oktober en het afhaalmenu. In dit thuismenu is er een keuze mogelijk bij het voor- en hoofdgerecht.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag:
Bestelling thuismenu afhalen van 16:00u tot 18:30u
Diner mogelijk vanaf 17:30u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

Menu oktober

Vanaf donderdag 1 oktober kunt u komen genieten van het nieuw maandmenu.

Gerookte zalm, limoen, haring kaviaar, ingelegde ui
***
Crème soep van pompoen, geitenkaas, sinaasappel, peterselie-olie
***
Rode kool ''rendang'', seroendeng, komkommer
***
Hertenwang, lupine bonen, witlof, eigen jus*
***
Kastanje, Baileys, geslagen room, specerijen crumble
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 32,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee. Om u te ontzorgen, vragen wij u dit door te geven bij het maken van de reservering.

DrinksandBites Thuismenu

Om teleurstellingen bij reserveren te voorkomen, is de thuismenu service uitgebreid zodat u kan blijven genieten van het DrinksandBites gevoel. Er zijn vanaf heden ruimere afhaaltijden en meer keuzes in de gerechten. Het menu wisselt iedere 2 weken, dit is niet veranderd. Onderstaand thuismenu van DrinksandBites is te bestellen van 01 oktober tot en met 15 oktober.

Er is mogelijkheid tot afhalen van dinsdag tot en met zondag
van 16:00 uur tot 18:30 uur.

Bestellen is uiterlijk een dag van te voren mogelijk via info@drinksandbites.nl, via onderstaande link en per telefoon. Geef bij de reservering uw keuze van het voor- en hoofdgerecht door. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te reserveren zodat een tasje gegarandeerd voor u klaar staat.
De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen bij voorkeur per online betaalverzoek. Een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden. Bestellen uiterlijk 1 dag van te voren. U ontvangt een bevestiging. Tevens zullen wij een tikkie per mail sturen voor de betaling.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vlees, vis of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Gerookte zalm, limoen, rettich, artisjok
of
Steak tartaar, kimchi, croutons, sriracha
of
Rode biet, geitenkaas, peer, sjallot
***

Crème soep van pompoen, pompoenpitten, sinaasappel
***

Gegrilde zeebaars, venkel, dragon, botersaus
of
Hertenwang, lupine bonen, gekarameliseerde ui, eigen jus*
of
Gnocchi, hazelnoot, Taleggio, bloemkool
***

Kastanje, Baileys, geslagen room, specerijen crumble
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 23,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

  

Lekker Lupine!

Tijdens de week van de duurzaamheid vanaf 5 oktober, is er een lupine actie. Dit is een initiatief van teler André Jurrius van Ekoboederij de Lingehof en Marieke Laméris van ProeflabWageningen. Het doel van de actie is om u te inspireren om meer plantaardig te eten en lupine op de kaart te zetten. Bij DrinksandBites nemen wij dit zeer letterlijk! Lupine is verwerkt in het maand- en afhaalmenu door onze chefkok Lars.

Wat zijn de voordelen van lupine? Lupine is zeer duurzaam en een eiwitrijk gewas dat dit jaar ook in Wageningen groeit. Het is een gezonde en lekkere basis voor maaltijden. Wilt u ook genieten van lupine? De gerechten waarin lupine verwerkt zijn, zijn te herkennen aan het sterretje* achter het gerecht.

Wilt u meer info over dit initiatief? www.lekkerlupine.nl

WijnSpijs wandeling

Zondag 1 november kunt u een culinaire wandeling maken door Wageningen. Ontdek op deze zondagmiddag de leuke restaurants van onze stad. Wandel van 12:00u tot 17:00u langs zes restaurants. In ieder restaurant geniet u van een zorgvuldig uitgezochte wijnspijs combinatie. U loopt de route langs de restaurants met uw eigen gezelschap en op eigen tempo. Loopt u met ons mee? Klik hier om kaartjes te bestellen.

 

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites