Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

DrinksandBites bij u thuis!

Bijzondere tijden vragen om uitzonderingen. Dinsdag 21 april was de persconferentie waarin meer duidelijkheid werd gegeven omtrent de maatregelen van het corona virus, daarom ontvangt u deze extra nieuwsbrief vandaag. Vanuit de overheid zijn de maatregelen helaas verlengd tot en met 20 mei. DrinksandBites verlengt hierop aanvullend de service "DrinksandBites bij u thuis!".  

Het team van DrinkandBites mist u ontzettend in ons restaurant en op het terras. Wij missen het om voor u klaar te staan en om u een culinaire avond te bezorgen. Maar wij blijven positief, wij blijven knokken en wij blijven een beetje van ons bij jullie thuis verzorgen met onze afhaal menu’s.

Afhalen is mogelijk gedurende het weekend vrijdag tot en met zondag. Bij het menu krijgt u een korte instructie hoe de gerechten te verwarmen. Hopelijk tot snel! Aankomend weekend heeft onze chef weer een nieuw afhaalmenu samengesteld. Dit menu vindt u in deze nieuwsbrief en de wijnselectie is uitgebreid.

Uiteraard nemen wij alle hygiëne regels in acht en houden wij ons aan de aanbevelingen van het RIVM. Wij willen u vragen om de geplande afhaaltijd te respecteren zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er zo min mogelijk personen tegelijk aanwezig zijn. Ook verzoeken wij u vriendelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu om af te halen

Mogelijkheid tot afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag
van 17:00 tot 20:00 uur.

Bestellen is mogelijk via info@drinksandbites.nl geef hierbij aan voor hoeveel personen, datum, keuze in voor- en hoofdgerecht en de indicatie van afhaaltijd of per telefoon van vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur.

De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen bij voorkeur per pin. Een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vlees, vis of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Kippendijen, krokante wonton, little gem, rode curry mayonaise
of
Gekonfijte gamba's, knolselderij, appel, bieslook mayonaise
of
Gerookte rode biet, geitenkaas, aceto balsamico, hazelnoot
***

Crème soep van paprika, chorizo, feta, watermeloen
***

Varkenswang, bruin bier, mosterd, rode ui
of
Zeebaars filet, ansjovis, knoflook, peterselie
of
Asperge, krieltjes, ei, mousseline saus
***

Karamel mousse, pure chocolade, nougatine, pinda
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 23,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Fles wijn erbij?

Wilt u bij uw afhaalmenu genieten van een heerlijke fles wijn?
Om het terras gevoel van DrinksandBites thuis ook te ervaren is de keuze uitgebreid met rosé. Op deze manier kunt u van een heerlijk glas rosé in de zon genieten, welke met zorg is uitgezocht bij het menu. Uitgelicht deze week is de Zinio Rosado gemaakt van de tempranillo druif. Deze wijn zit barstens vol met fruit, framboos, aardbei, citrus, heeft tevens een aangenaam vol mond gevoel en het kenmerkende Rioja karakter.

Er is keuze uit onderstaande wijnen.

Fles witte wijn (koud):
- Fratelli Zulliani | Sauvignon blanc | ITA | € 15,00
- Chateau Jouclary | Viognier | FRA | € 22,50

Fles rosé (koud)
- Zinio | Tempranillo | SPA | € 17,50

Liever een fles rood?:
- Fratelli Zulliani | Merlot | ITA | € 15,00
- Lunatico tre autoctoni | Montepulciano, Primitivo | ITA | € 17,50
- Beronia crianza | Garnacha, Tempranillo | SPA | € 22,50

Impressie van DrinksandBites bij u thuis

Ondanks de teleurstelling dat wij tijdelijk de deuren van ons restaurant moeten sluiten. Wij zijn onder de indruk van alle enthousiaste reacties en vinden het leuk om dit te zien. Wij zouden het leuk vinden als u uw 'thuis restaurant' ervaring met ons blijft delen. Hierbij enkele reacties van afgelopen week.

Ha Anne en Lars,
Hartelijk dank voor het heerlijke diner dat jullie voor ons hebben bereid zondag, net zo lekker als de vorige keren!
Hartelijke groeten en goede gezondheid en zon gewenst!
Kees en Marjan
***

Beste Anne en Lars
We hebben afgelopen zaterdag voor vrienden en onszelf een lekkere maaltijd gehaald. We hebben genoten. Het was heerlijk. Dank je wel. Jullie hebben een fijne verjaardag gemaakt van een zeer rustige en eigenaardige tijd!
Groeten
Susan

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites