Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

DrinksandBites bij u thuis!

Hopelijk verkeren jullie nog in goede gezondheid. Wij staan graag voor u klaar voor een culinaire avond thuis om even te ontspannen en genieten. Wij zijn erg blij met alle reactie die wij tot nu toe hebben ontvangen op ons 'DrinksandBites bij u thuis' -menu. Uit alle ontvangen kaartjes, mails, foto's, gesprekjes bij het afhalen en achtergelaten voicemails blijkt dat u het DrinksandBites gevoel ook thuis ervaart. Dit voelt als een bevestiging voor waar wij voor staan.

Vanuit de overheid zijn de maatregelen helaas verlengd tot en met 20 mei. Hierop hebben wij de service "DrinksandBites bij u thuis" verlengd! Afhalen is mogelijk gedurende het weekend vrijdag tot en met zondag. Bij het menu krijgt u een korte instructie hoe de gerechten te verwarmen. In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe menu. Hopelijk tot snel!

Uiteraard nemen wij alle hygiëne regels in acht en houden wij ons aan de aanbevelingen van het RIVM. Wij willen u vragen om de geplande afhaaltijd te respecteren zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er zo min mogelijk personen tegelijk aanwezig zijn. Ook verzoeken wij u vriendelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu om af te halen

Mogelijkheid tot afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag
van 17:00 tot 20:00 uur.

Bestellen is mogelijk via info@drinksandbites.nl geef hierbij aan voor hoeveel personen, datum, keuze in voor- en hoofdgerecht en de indicatie van afhaaltijd of per telefoon van vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren!

De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen bij voorkeur per pin. Een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vlees, vis of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Gebraden runderhaas, Parmezaan, truffel mayonaise, rucola pesto
of
Rilette van kabeljauw, olijf, kappertjes, dragon
of
Gerookte paddenstoelen, rode ui, feta, harissa
***

Crème soep van prei, Hollandse garnalen, bosui
***

Lamsbout, gegrilde paprika, bonen cassoulet, lamsjus
of
Roodbaars, mosselen, venkel, Colombo kerrie
of
Ravioli met truffel, knolselderij, saus van knoflook
***

Mousse van mango, gepocheerde ananas, witte chocolade saus
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)


€ 23,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Fles wijn erbij?

Wilt u bij uw afhaalmenu genieten van een heerlijke fles wijn?
Lunatico Tre Autoctoni past uitstekend bij het hoofdgerecht, de lamsbout. Deze bijzondere wijn is een blend van drie druiven die uitgesproken zijn voor de streek waar ze vandaan komen. Montepuliano uit Abruzzo, primitieve uit Puglia en de nerello mascalese uit Sicilië.  Een heerlijke wijn met een intens volle smaak, licht kruidig en zachte tannines.

Verder is er keuze uit onderstaande wijnen:

Fles witte wijn (koud):
- Fratelli Zulliani | Sauvignon blanc | ITA | € 15,00
- Chateau Jouclary | Viognier | FRA | € 22,50

Liever een fles rood?:
- Fratelli Zulliani | Merlot | ITA | € 15,00
- Lunatico tre autoctoni | Montepulciano, Primitivo | ITA | € 17,50
- Beronia crianza | Garnacha, Tempranillo | SPA | € 22,50

Impressie van DrinksandBites bij u thuis

Wij zijn onder de indruk van alle enthousiaste reacties en vinden het leuk om dit te zien. Wij zouden het leuk vinden als u uw 'thuis restaurant' ervaring met ons blijft delen. Hierbij enkele reacties van afgelopen week.

Beste mensen van Drinks & Bites,
wat is dit een feestje! Het eten is heerlijk en jullie uitleg in de bijbehorende brief maakt het echt helemaal af. De Drinks & Bites touch! Absolute aanrader! Wij genieten nog even na met een kopje koffie (volgens jullie advies: op de bank met de beentjes omhoog!)

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites