Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

DrinksandBites Feestmenu!

Vandaag is het 3 jaar geleden dat wij de sleutel ontvingen van DrinksandBites. Door de maatregelen kunnen wij dit feestelijke moment niet samen in ons restaurant vieren. Wat wij wel kunnen, is u laten genieten van échte DrinksandBites klassiekers bij u thuis! Vanaf aankomende donderdag kunt u genieten van ons feestelijke shared dining menu met daarin uw favoriete gerechten van de afgelopen 3 jaar! Het menu bestaat per gang uit meerdere gerechten die u samen kunt delen.

Vanavond in de persconferentie hebben wij gehoord dat het nog even duurt voordat wij onze deuren weer mogen openen. Daarom nodigen wij u uit om ons feestmenu te bestellen en samen met ons een feestje te vieren. Wij zien u graag bij DrinksandBites!
Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Openingstijden feestweek
Donderdag 19 november t/m zondag 22 november:
Bestelling thuismenu afhalen tussen 17:00u en 19:00u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

Feestmenu!

Onderstaand feestmenu is te bestellen van donderdag 19 november t/m zondag 22 november van 17:00 uur tot 19:00 uur. Een extra dag feest dus!

Bestellen is mogelijk per mail: info@drinksandbites.nl U ontvangt hiervan een bevestiging. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging? Bel dan naar 0317- 452 222.

Het shared dining menu bestaat uit 4-gangen. Bij iedere gang krijgt u meerdere gerechten, die u samen kunt delen met uw tafelgenoten. Indien u een shared diner menu bestelt per persoon krijgt u geportioneerd alle gerechten. Het is dus niet nodig om bij het plaatsen van de bestelling uw keuze door te geven.

Wie jarig is trakteert! Bij iedere bestelling krijgt u een flesje bubbels van ons om het diner feestelijk mee te beginnen.

Wilt u een lekkere bite bij het aperitief?
- Flammkuchen paling, uiencompote, crème fraîche, haringkuit, limoen €15
- Flammkuchen geitenkaas, uiencompote, soja boontjes, pompoen (V) €12
*De flammkuchen zijn alleen te bestellen bij het menu.

Shared diner Feestmenu:
Voorgerechten:
- Coquille, sushi rijst, komkommer, chili
- Steak tartaar, savora mosterd, Amsterdams zuur, croutons
- Gerookte paddenstoelen, rode ui, harissa

Tussengerechten:
- Getikt “eitje”, krab, gerookte aardappel, bieslook
- Kreeften bisque, kaffir, Thaïse basilicum

Hoofdgerechten:
- Zalm, kruidenkorst, ratatouille, mosterd boter
- Gepekelde sukade, bospeen sambai, kaantjes
- Millefeuille van rode biet, botersaus, peterselie olie

Dessert:
Warm chocoladetaartje, gezouten karamel, crumble
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 35,-

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Flesje wijn erbij?

Wilt u bij uw afhaalmenu genieten van een heerlijke fles bijpassende wijn? Er is keuze uit onderstaande wijnen.

Nieuw deze week is de blend van Aaldering Vineyards & Wines. Deze limited edition is gemaakt van Shiraz, cabernet sauvignon, merlot en pinotage. De druiven krijgen afzonderlijk van elkaar een hout opvoeding in Franse eikenhouten vaten. Na 24 maanden rijpen worden de wijn geblend. Hierdoor ontstaat een rijke, kruidige wijn met smaken van casis en vanille met een lange afdronk. Heerlijk bijpassende wijn bij de sukade en de rode biet van het feestmenu.

Fles witte wijn (koud):
- Fratelli Zulliani | Sauvignon blanc | ITA | € 15,00
- Casamaro | Verdejo / Viura | SPA | € 17,50
- NORE | Viognier | FRA | € 22,50

Liever een fles rood?:
- Fratelli Zulliani | Merlot | ITA | € 15,00
- Montej | Barbera | ITA | € 17,50
- Aaldering | Shiraz / Cabernet Sauvignon / Merlot / Pinotage | ZAF | € 22,50

Kerst bij u Thuis!

Graag informeren wij u over de Kerstdagen. Wij krijgen veel aanvragen omtrent de Kerst. Daarom zijn wij bezig met de voorbereidingen voor een speciale Kerst editie van DrinksandBites-bij-u-thuis!

Wij hebben nog geen zekerheid dat u met Kerst bij ons in het restaurant kunt genieten. Daarom verlengen wij onze thuis service met een speciale Kerst week. Van dinsdag 22 december tot en met zondag 27 december kunt u het speciale Kerstmenu bestellen voor bij u thuis. Hiermee kunt u de ene dag genieten met uw vrienden en de andere dag met het gezin. Mist u de jaarlijkse afsluiting met collaga's? Dit concept is ook geschikt om met uw collega's een kerstmenu af te halen en (online) samen te genieten.

Het Kerstmenu bestaat uit 5 gangen voor € 45. Dit menu kunt u uitbreiden met extra bites. Chef Lars is nog bezig met het uitwerken van een bijzonder Kerstmenu. Met alle getroffen voorbereidingen door ons, hoeft u alleen nog de tafel feestelijk te dekken en bent u een ware chef-kok tijdens de Kerst!

Mochten de maatregelen versoepelen, zullen wij u zo snel mogelijk informeren over de wijzigingen met Kerst. Houdt u de sociale media en de nieuwsbrief in de gaten!

Impressie van afgelopen weekend

Bedankt voor alle steun, wij zetten door met onze thuismenu's. Wij vinden het fijn om te horen en te zien dat u heeft genoten. Hieronder een impressie van de reacties. Tot volgende week!

Dag "kookstel", chefs du Drinks and Bites, Anne en Lars,

Wij hebben genoten van "een beetje veel van jullie" bij ons thuis. Alles was heerlijk en voortreffelijk verzorgd.
Ook boeiend de begeleidende tekst om het een en ander sfeervol en op verantwoorde wijze tot een culinair feestje te laten geworden!

Jullie ook bedankt en voor herhaling vatbaar..

Met een hartelijke groet,

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites