Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

DrinksandBites bij u thuis!

DrinksandBites bij u thuis en binnenkort mogen wij u weer verwelkomen bij ons in het restaurant voor een culinaire avond. De laatste berichtgeving vanuit de overheid bevestigt dat wij onze deuren mogen openen vanaf 1 juni. Wij verheugen ons enorm op deze heropening! Vanaf 1 juni bent u van harte welkom op ons terras en in het restaurant.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag:
Terras is geopend vanaf 15:00u
Bestelling thuismenu afhalen van 15:30u tot 17:00u
Diner mogelijk vanaf 17:30u
Op maandag 1 juni zijn wij extra geopend vanaf 15:00u

Op ons terras kunt u terecht zonder te reserveren. Wij hebben het terras aangepast zodat u zorgeloos kan genieten. Mocht het wat frisser worden, kan de nieuwe terrasverwarming aan en zijn er fleece kleedjes. Voor het restaurant dient u een reservering te plaatsen. Uiteraard hanteren wij de RIVM maatregelen en kunt u plaats nemen met gepaste afstand.

Vanaf 1 juni kunt u weer iedere maand genieten van een nieuw DrinksandBites 5-gangen menu. Tevens blijven wij de afhaalservice bieden naast het restaurant. Meer informatie vindt u verderop in de nieuwsbrief.

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu om af te halen

Mogelijkheid tot afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag
van 17:00 tot 20:00 uur.
Hemelvaartsdag 21 mei zijn wij extra geopend voor afhalen.

Bestellen is mogelijk via info@drinksandbites.nl, per onderstaande link en per telefoon van donderdag t/m zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren!
De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen bij voorkeur per pin. Een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vlees, vis of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Terrine van eend, pistache, appel, cornichons
of
Makreel, sashimi, tai soy, rettich, sesam
of
Tomaat, Pecorino, artisjok, vinaigrette van rode peper en ui
***

Crème soep van broccoli, geitenkaas, pompoenpitten
***

Gebraden maïskipfilet, knolselderij, rode biet, jus van gevogelte
of
Zeewolf, ratatouille, aardappelgratin, saus van saffraan
of
Pastei met paddenstoelen, truffel, knoflook
***

Risotto rijst, vanille, sinaasappel, rooibos
of
Diverse kazen, vijgenjam, kletsen brood (supplement € 4,-)

€ 23,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Fles wijn erbij?

Wilt u bij uw afhaalmenu genieten van een heerlijke fles wijn?
Deze week een witte en rode wijn uitgelicht. De witte wijn Vanita is gemaakt van de Pecorino druif. Deze frisse en fruitige witte wijn past uitstekend bij de voorgerechten van het menu. Doordat deze wijn ook voor een deel gerijpt is op eikenhout past deze wijn zowel bij vlees als vis.
Voor het hoofdgerecht is de Chileense Elemental geselecteerd. Deze elegante rode wijn is gemaakt van de druif Carmenere. Typisch voor deze wijn zijn de aardse tonen welke perfect passen bij de maïskipfilet met rode biet en de truffel in het vegetarische gerecht.

Fles witte wijn (koud):
- Fratelli Zulliani | Sauvignon blanc | ITA | € 15,00
- Tariquet | Chardonnay | FRA | €15,00
- Vanita | Pecorino | ITA | 17,50

Liever een fles rood?:
- Fratelli Zulliani | Merlot | ITA | € 15,00
- Bellingham Big Red Oak | Syrah | ZAF | € 17,50
- Elemental | Carmenere | CHL | € 17,50

Impressie van DrinksandBites bij u thuis

Wij zijn onder de indruk van alle enthousiaste reacties en vinden het leuk om dit te zien. Wij zouden het leuk vinden als u uw 'thuis restaurant' ervaring met ons blijft delen.

Ondertussen is "onze" collega Pien aan het warm draaien. Zij heeft haar familie in de watten gelegd door het DrinksandBites afhaal menu thuis te serveren. Dit geheel in stijl met werk tenue en haar enthousiaste lach die van haar gewend zijn. Pien is weer helemaal klaar om te beginnen!

DrinksandBites klust!

De voorbereiding van de heropening is in volle gang. Deze week hebben wij verder geklust. Hieronder een foto van het tussentijdse resultaat. DrinksandBites opent graag haar deuren met een nieuwe frisse look met warme tonen. Gelukkig is het eind resultaat bijna in zicht en kunnen wij dit bijna aan u laten zien.

Hieronder een impressie van 'work in progress'.
Volgende week een nieuwe up-date.

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites