Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Geniet op het terras bij DrinksandBites!

Morgen is het zover, ons terras gaat eindelijk weer open! Afgelopen week zijn de voorbereidingen getroffen. De wijn is koud gezet, de tap is aangesloten en de koelkasten zijn gevuld met heerlijke ingrediënten. U bent van harte welkom om te komen genieten met een gezellige borrel op ons zonovergoten terras!

Het terras is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u en daarom gaan wij lunch serveren! Er is keuze uit de klassiekers van DrinksandBites, een 3- of 4- gangen lunch menu, diverse broodjes en huisgemaakte taart. Tot slot is er ruime keuze uit diverse bieren van de tap en op fles, open wijnen en borrelbites. Als de temperatuur iets minder aangenaam is, zetten wij de branders aan en zijn er kleedjes beschikbaar. Kortom wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten op uw komst!

Omdat de terrassen beperkte openingstijden hebben, blijven wij doorgaan met onze thuismenu's. Voorafgaand aan het afhalen, is het natuurlijk mogelijk om een aperitief te drinken op ons terras. Wij waarderen het als u ons hiermee blijft steunen!

In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe 4-gangen DrinksandBites Thuismenu, de nieuwe lunchkaart, informatie over de bedrijven poster actie en de take-away wandeling langs DrinksandBites.


Openingstijden Thuismenu:
Vrijdag t/m zondag
Bestelling thuismenu afhalen tussen 16:00u en 18:30u

Openingstijden Terras:
Woensdag t/m zondag, vanaf 28 april
Het terras is geopend van 12:00u tot 18:00u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites Thuismenu

Om thuis te genieten van de heerlijke culinaire gerechten, is het mogelijk om het DrinksandBites thuismenu te bestellen. Iedere week is er een wisselend keuze menu. Onderstaand thuismenu van DrinksandBites is te bestellen van vrijdag 30 april tot en met zondag 02 mei

Er is mogelijkheid tot afhalen van vrijdag tot en met zondag
van 16:00 uur tot 18:30 uur.

Bestellen is mogelijk via de link in het kopje thuismenu. U ontvangt hiervan een bevestiging. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging? Bel dan naar 0317- 452 222. Op vrijdag t/m zondag is dit ook mogelijk per telefoon. Indien u voor dezelfde dag bestelt is dit mogelijk tot uiterlijk 15:00u, maar dit is op basis van beschikbaarheid.

Geef bij de reservering uw keuze van het voor-, hoofd- en nagerecht door. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te reserveren zodat een tasje gegarandeerd voor u klaar staat.
De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen per pin of contant, en eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vis, vlees of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling

Tartaar van zeebaars, knoflook, ansjovis, peterselie
of
Eendenborst, mango, komkommer, zwarte bonen saus
of
Gerookte paddenstoelen, feta, harissa, rode ui
***

Paprika soep, watermeloen, chorizo
***

Runderwang, linzen, knolselderij, mosterd jus
of
Gegrilde zalm, kruidenkorst, groene asperge, dragon
of
Ravioli geitenkaas, walnoot, gepofte sjalot, garam marsala

Extra te bestellen: "het witte goud"  
Asperges 5 stuks, ei, geklaarde boter, peterselie € 6,-
***

Bosvruchten, dragon, hang-op, framboos
of
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)
***
Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 7,50 )

€ 25,00

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Lunch en borrel kaart

Onze allereerste lunch kaart is bekend! Benieuwd wat u kan bestellen op ons terras? De lunchkaart vindt u hieronder. Op het terras is er ook een aperitief- en bierkaart beschikbaar. De open wijnkast is weer gevuld met heerlijke wijnen. Vanaf heden is de wijnselectie uitgebreid met een rij exclusieve wijnen. Onze gastvrouw Anne helpt u graag met uw keuze bij de wijnkast. Tevens schenken wij diverse open wijnen per glas. Wilt u zeker zijn van een plek op ons terras? Reserveren kan via onze website of telefonisch!

Uw bedrijfslogo op ons raam!

Wilt u ons steunen naast de afhaalservice en bent u op zoek naar publiciteit voor uw bedrijf? Meldt u dan nu aan om een gepersionaliseerde poster te bestellen en wij hangen deze poster op ons raam!

In samenwerking met het WOC en de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) is de ‘Wij Helpen’ actie gestart. Ondernemers kunnen de ramen van een horecaonderneming naar keuze ‘huren’. Uw logo en slogan blijven gedurende twee weken hangen zonder winstoogmerk. De terrassen gaan weer open, dus uw bedrijf wordt goed bekeken!

De kosten voor een raamposter formaat A2 full-color bedragen € 250 excl BTW. Wilt u ook ons raam huren? Klik op onderstaande blauw link voor contact.

Take-away wandeling Wageningen

Aankomend weekend kunt u langs ons restaurant wandelen tijdens de Take-away wandeling. De route leidt u langs 5 verschillende restaurants in Wageningen, om bij iedere stop van een take-away gerecht te genieten. Met de huidige maatregelen kijken wij graag naar wat wel kan en ontvangen wij u graag op gepaste afstand. Wij houden rekening met uw komst en zorgen dat er een mooi gerechtje voor u klaar staat.

Via deze link kunt u een voucher bestellen en deze is geldig voor het gekozen weekend. U bent vrij om te kiezen om deze zaterdag of zondag in te wisselen bij de deelnemende restaurants. Hopelijk zien wij u binnenkort tijdens een wandeling langs DrinksandBites!

Een voucher voor 5 gerechten kost €33,- Let op: drankjes zijn niet inbegrepen bij je ticket. De wandeling wordt meerdere weekende georganiseerd, bekijk via de blauwe link ook de andere take-away data.

Meer informatie en/of reserveren? Klik op onderstaande blauwe link.
Allergieën en/of dieetwensen kunt u bij de reservering doorgeven.

Flesje wijn erbij?

Wilt u bij uw afhaalmenu genieten van een heerlijke fles wijn? Er is keuze uit onderstaande wijnen.

Fles witte wijn (koud):
- Fratelli Zulliani | Sauvignon blanc | ITA | € 15,00
- Ocho | Sauvignon blanc | CHL | € 17,50
- Tariquet | Chardonnay | FRA | € 19,50
- NORE | Viognier | FRA | € 22,50

Liever een fles rood?:
- Le Lucrezzi | Sangiovese | ITA | € 21,50
- Lunaria | Montepulciano d’Abruzzo | ITA | 375 ML | € 12,50
- Montej | Barbera | ITA | € 17,50

Impressie van afgelopen weekend

Bedankt voor alle steun, wij zetten door met onze thuismenu's. Wij vinden het fijn om te horen en te zien dat u heeft genoten. Dus hierbij een oproep aan alle thuischefs of hun gasten, om uw reactie naar ons toe te sturen. Wij vinden dit heel leuk! Hieronder een impressie van de reacties. Tot volgende week!

Beste Anne en Lars,
Wat hebben we weer genoten van jullie menu. Ik ben een grote fan van ribbetjes, maar zoals we ze vandaag hebben gehad, hebben we ze nog nooit zo lekker gegeten!
Fijne avond en tot een volgende keer,

***

Beste Anne,
het was weer heerlijk! We hebben ervan genoten.
Groeten,

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites