Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Herfst bij DrinksandBites!

Afgelopen maand hebben wij nog heerlijk kunnen genieten van de nazomer op ons terras. De herfst staat voor de deur. Onze chef Lars heeft een nieuwe à la carte kaart gemaakt met de de ingrediënten uit het seizoen. Deze nieuwe kaart gaat in op donderdag 07 oktober. Aanstaande vrijdag 01 oktober gaat het nieuwe 5-gangen DrinksandBites menu in. Benieuwd wat hierop staat? Dit menu vindt u in deze nieuwsbrief.

Vanaf dinsdag 05 oktober is DrinksandBites weer 6 dagen in de week geopend. Van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur alleen voor diner. Met de start van het najaar, serveren wij geen lunch meer.

Vanwege de tomeloze inzet van 'onze' jongens en meiden gaan wij met ons gehele team een dagje uit. Afgelopen jaar kon dit helaas geen doorgang vinden. Wij kijken er dan ook erg naar uit om er gezamenlijk even uit te zijn. Daarom zijn wij op zondag 24 oktober dan ook gesloten.

Openingstijden vanaf oktober
Dinsdag t/m zondag vanaf 17:00u t/m 21:30u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu

Iedere maand is er een wisselend DrinksandBites menu. Hieronder vindt u het 5-gangen menu van de maand augustus. Onze gastvrouw Anne heeft bij het DrinksandBites menu een bijpassend wijnarrangement voor u samengesteld. Het is ook mogelijk om lekkere fles wijn uit te zoeken bij onze wijnkast, wij helpen u graag om een goede keuze hieruit te maken.

Wij kijken uit naar uw komst!

DrinksandBites menu oktober

Diamanthaas, rettich, rode curry, tai soy
***

Crème soep van pompoen, vadouvan, schuim Parmezaan
***

Zeebaars, zuurkool, duxelles, botersaus
***

Parelhoender, polenta, dragon, navet, gevogelte saus
***

Mascarpone, koffie, cacao, lange vingers
OF
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)
***

Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 7,50 )

€ 35,00

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering.

  

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites