Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Moederdag bij DrinksandBites!

Aanstaande zondag is het Moederdag. Wilt u uw moeder of echtgenote in het zonnetje zetten? Als verrassing kunt u gezellig komen lunchen of het DrinksandBites Thuismenu bestellen. Bij uw bestelling staat er een kleine verrassing voor de moeders klaar. Met een klein beetje hulp van DrinksandBites, zet u als een ware chefkok in een handomdraai een culinaire menu op tafel! ;-)

Het terras is geopend van woensdag t/m zondag van 12:00u tot 18:00u. Wij serveren lunch waarbij er keuze is uit de klassiekers van DrinksandBites, een 3- of 4- gangen lunch menu, diverse broodjes en huisgemaakte taart. Als de temperatuur iets minder aangenaam is, zetten wij de branders aan en zijn er kleedjes beschikbaar. Wij heten u van harte welkom op ons terras!

Omdat de terrassen beperkte openingstijden hebben, blijven wij doorgaan met onze Thuismenu's. Voor het afhalen van het Thuismenu, is het mogelijk om te starten met een aperitief op ons terras. Wij waarderen het als u ons hiermee blijft steunen!

In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe 4-gangen DrinksandBites Thuismenu, de lunchkaart en aankomend weekend is er een take-away wandeling langs DrinksandBites.


Openingstijden Thuismenu:
Vrijdag t/m zondag
Bestelling thuismenu afhalen van
16:30u tot 17:45u en van 18:15u tot 18:30u.

Openingstijden Terras:
Woensdag t/m zondag
Het terras is geopend van 12:00u tot 18:00u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites Thuismenu

Om thuis te genieten van de heerlijke culinaire gerechten, is het mogelijk om het DrinksandBites Thuismenu te bestellen. Iedere week is er een wisselend keuze menu. Onderstaand Thuismenu van DrinksandBites is te bestellen van vrijdag 07 t/m zondag 09 mei.

Er is mogelijkheid tot afhalen van vrijdag t/m zondag van
16:30u tot 17:45u en van 18:15u tot 18:30u.
De afhaaltijd is aangepast in verband met het vervallen van de avondklok en de sluiting van het terras om 18:00 uur.


Bestellen is mogelijk via de link in het kopje thuismenu. U ontvangt hiervan een bevestiging. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging? Bel dan naar 0317- 452 222. Op vrijdag t/m zondag is dit ook mogelijk per telefoon. Indien u voor dezelfde dag bestelt is dit mogelijk tot uiterlijk 15:00u op basis van beschikbaarheid.

Bij het thuismenu kunt u los een fles wijn bestellen. Als u uw bestelling komt afhalen, kunt u samen met Anne bijpassende wijn naar uw smaak uitzoeken.

4-gangen DrinksandBites menu
Er is keuze bij het voor- en hoofdgerecht tussen vis, vlees of vegetarisch. Geef uw keuze door bij de bestelling.

Makreel, wasabi, groene kruiden, citroen
of
Kippendij, kropsla, sriracha, knolselderij
of
Doperwten, mint, avocado, piment
***

Crème soep van broccoli, geitenkaas, zwarte peper
***

Dorade, mosselen, bospeen, kerrie
of
Sukade, rendang, boontjes, kokos
of
Gnocchi, bloemkool, blauwe kaas, hazelnoot

Extra te bestellen: "het witte goud"  
Asperges 5 stuks, ei, geklaarde boter, peterselie € 6,-
***

Pure chocolade, mango, pinda, zeezout
of
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)
***
Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 7,50 )

€ 25,00

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Terras open!

Vorige week hebben wij voor het eerst lunch geserveerd. Wij hebben genoten om u weer te mogen ontvangen op ons terras!
Benieuwd naar de lunch mogelijkheden op ons terras? De actuele menukaart kunt u hier vinden.

Op het terras is er ook een aperitief- en bierkaart beschikbaar. De open wijnkast is weer gevuld met heerlijke wijnen. De wijnselectie is uitgebreid met een rij exclusieve wijnen. Onze gastvrouw Anne helpt u graag met uw keuze. Tevens schenken wij diverse open wijnen per glas. Wilt u zeker zijn van een plek op ons terras? Reserveer dan hier een plekje op ons terras.

Take-away wandeling Wageningen

Aankomend weekend kunt u langs ons restaurant wandelen tijdens de Take-away wandeling. De route leidt u langs 5 verschillende restaurants in Wageningen, om bij iedere stop van een take-away gerecht te genieten. Met de huidige maatregelen kijken wij graag naar wat wel kan en ontvangen wij u graag op gepaste afstand. Wij houden rekening met uw komst en zorgen dat er een mooi gerechtje voor u klaar staat.

Via deze link kunt u een voucher bestellen en deze is geldig voor het gekozen weekend. U bent vrij om te kiezen om deze zaterdag of zondag in te wisselen bij de deelnemende restaurants. Hopelijk zien wij u binnenkort tijdens een wandeling langs DrinksandBites!

Een voucher voor 5 gerechten kost €33,- Let op: drankjes zijn niet inbegrepen bij je ticket. De wandeling wordt meerdere weekende georganiseerd, bekijk via de blauwe link ook de andere take-away data.

Meer informatie en/of reserveren? Klik op onderstaande blauwe link.
Allergieën en/of dieetwensen kunt u bij de reservering doorgeven.

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites