Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Thuis genieten met DrinskandBites!

Vanaf 21 januari zijn wij weer geopend voor afhalen. Wij zijn er een korte tijd tussenuit geweest om nieuwe inspiratie op te doen. Helaas is ons restaurant nog gesloten, maar wij gaan verder met onze afhaalservice van vrijdag tot en met zondag. De eerste versoepelingen zijn een feit, wij kunnen niet wachten dat wij weer open mogen en u kunnen ontvangen!

Beleef DrinksandBites bij u thuis met een 4-gangen Thuismenu. Iedere week geniet u van culinaire gerechten met een nieuw menu! Er is een keuze mogelijkheid bij het voor- en hoofdgerecht tussen vis, vlees of vegetarisch. In deze nieuwsbrief vindt u het menu van deze week. Bestel dit menu op onze website via deze link, telefonisch, per e-mail.

Het jaar 2022 gaan wij met veerkracht tegemoet. Één ding blijft altijd open: ons gastvrije hart om u in de watten te leggen in ons restaurant!

Openingstijden afhalen:
vrijdag 21 t/m zondag 23 januari
Bestellingen afhalen tussen 16:30u en 18:30u

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites Thuismenu

Om thuis te genieten van de heerlijke culinaire gerechten, is het mogelijk om het DrinksandBites Thuismenu te bestellen. Hierbij kunt u een lekkere fles wijn bestellen, Anne helpt u graag bij het zoeken naar de juiste keuze. Er is mogelijkheid tot afhalen van vrijdag tot en met zondag van 16:30 uur tot 18:30 uur.

Bestellen is mogelijk via info@drinksandbites.nl, via deze link. U ontvangt hiervan een bevestiging. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging? Bel dan naar 0317-452222. Bestellen is ook mogelijk per telefoon hiervoor zijn wij van donderdag t/m zondag aanwezig. Indien u voor dezelfde dag bestelt is dit mogelijk tot uiterlijk 14:00u, maar dit is op basis van beschikbaarheid.

Geef bij de reservering uw keuze van het voor- en hoofdgerecht door. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdig te reserveren zodat een tasje gegarandeerd voor u klaar staat.
De bestelling staat ingepakt voor u klaar, u hoeft geen eigen tas mee te nemen. Betalen per pin of contant.

DrinksandBites Thuismenu vrijdag 21 t/m zondag 23 januari

Gerookte zalm, spitskool, piccalilly, limoen
of
Kippendij, romaine sla, Parmezaan, ansjovis
of
Rode biet, hazelnoot, roomkaas, bieslook
***

Crème soep van witlof, kaascrème, gerookte ham
***

Skrei filet, artisjok, bimi, dragonsaus
of
Gelakte ribs, krokante ui, gepofte aardappel, bosui
of
Gnocchi, knoflook, spinazie, blauwe kaas
***

Hazelnoot mousse, koffie karamel, gezouten crumble, chocolade ganache
of
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)
***

Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 7,50 )

€ 29,50

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites