Voorjaar bij DrinksandBites!
Het voorjaar is begonnen, ons terras is weer open! U bent van harte welkom om te genieten van een gezellige borrel op het terras met frisse wijnen en speciaal bieren. Onze borrelkaart bevat diverse hapjes zoals bitterballen, diverse kazen en flammkuchen.
Vanaf zaterdag 2 april gaat het nieuwe 5-gangen DrinksandBites menu in. De nieuwe à la carte kaart is reeds ingegaan met diverse seizoensgerechten zoals open ravioli met garnalen en lamsschouder. Geniet met uw gezelschap van een culinaire avond! U kunt uw tafel reserveren via deze link.
Bij het 5-gangen menu kunt u kiezen voor een bijpassend wijn arrangement. Naast de open wijnen, is er een ruime keuze uit flessen wijn uit onze wijnkast. De wijnkast is reeds vernieuwd met prachtige wijnen.
Tot slot vindt u in deze nieuwsbrief het paasmenu die wordt geserveerd op Eerste en Tweede Paasdag. Wij zijn geopend op beide paasdagen voor borrel op ons terras en het Paasdiner.
Komt u snel langs bij DrinksandBites? U bent van harte welkom en kijken uit naar uw komst!
Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag
vanaf 17:30 uur
Met gastvrije groet,
Anne & Lars
DrinksandBites menu
Vanaf zaterdag 2 april kunt u komen genieten van het
nieuwe DrinksandBites menu. Anne heeft uiteraard haar best weer gedaan om mooie wijnspijs combinaties te maken.
DrinksandBites menu April
Rilette van zalm, rammenas, ragout van knolselderij, groene kruiden
***
Crème soep van doperwt, mint, chorizo
***
Asperge van de BBQ, gnocchi, eidooier, bearnaise
***
Kalfspicanha, beukenzwammetjes, bospeen, saus van morilles
***
Mascarpone, koffie, lange vingers, cacao
OF
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 5,-)
***
Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 8,50 )
€ 37,50
Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering.
Paasmenu
Op 17 en 18 april is het Pasen! DrinksandBites is op beide paasdagen geopend voor een borrel op het terras en diner. Tijdens het diner serveren wij een speciaal Paasmenu.
Paasmenu
Terrine van kalf, savorra mosterd, rode ui, pistache, lavas
***
Eitje "DrinksandBites", eidooier, paling, bieslook, gerookte aardappel
***
Parelhoen, langoustine, bisque, basilicum
***
USA steak, asperge, runderwang, jus met dragon
***
Mousse van pure chocolade, tokkelroom, mokka, vanille
OF
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 5,-)
***
Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 8,50 )
€47,50
Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering.
Nieuwe WijnSpijs combinatie
De nieuwe à la carte kaart bevat culinaire gerechten zoals de tournedos met ossenstaart, rösti en rode wijn jus. Bij dit gerecht past uitstekend de Adelante, een nieuwe volle rode wijn uit de wijnkast.
De wijnmaker Ray Kaufman heeft een mooie Malbec geproduceerd met druiven uit de 70 jaar oude wijngaard La Consulta. In 2011 is deze wijngaard overgenomen als nieuwe uitdaging. Daarom heet de wijngaard 'Adelante', wat vrij vertaald uit het Spaans 'vooruitgang' betekent.
De rijpe tannines in deze kruidige wijn kan de stevigheid van de tournedos heel goed aan. Een krachtige gebalanceerde rode wijn dus, die met recht een mooie plek in onze wijnkast heeft gekregen!