Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Voorjaar bij DrinksandBites!

Het voorjaar is in aantocht! Bij DrinksandBites is de aankleding aangepast naar het voorjaar met kleurige bloemen en frisgroene planten. In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe maandmenu en onze bartoppers zijn op biertap cursus geweest.

Onze chefkok Lars is aan het experimenteren in de keuken voor nieuwe gerechten op de à la carte kaart. Vanaf halverwege maart zal deze nieuwe à la carte kaart van kracht gaan. Houdt de website van DrinksandBites in de gaten!

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

Menu maart

Vanaf zondag 1 maart kunt u komen genieten van het nieuwe menu.

Tartaar van tonijn, miso, krokante rijst, avocado
***
Crème soep van broccoli, geitenkaas, pompoenpitten
***
Mille-feuille van rode biet, botersaus, blanke soja, lavasolie
***
Gelakte eendenborst, loempia met eendenbout, pastinaak, jus met harissa
***
Cheesecake, blauwe bessen, five spices, zwarte olijf, karamel
(Kaas i.p.v. zoet? Supplement 4,00)



Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee.
Om u te ontzorgen, vragen wij u dit door te geven bij het maken van de reservering.

Biertap cursus

Het team van DrinksandBites bereidt zich voor op het terrasseizoen. Wat is er nu fijner dan genieten van van een perfect getapt biertje in de zon op het terras?  Op 18 februari is er een cursus gevolgd door het team van gegeven door de Bierbazen. Tijdens deze middag is er uitgelegd en geoefend hoe het perfecte biertje getapt kan worden. Ze zijn allen geslaagd en zorgen vanaf nu voor een heerlijk fris getapt biertje.

Komt u proeven?

Agenda

12 & 13 april Pasen
Vier het voorjaar bij DrinksandBites! Op eerste en tweede paasdag is DrinksandBites geopend. Wij serveren gedurende de Paasdagen een 4-gangen shared dining menu om te delen met uw tafelgenoten.

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites