Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Wijnproeven bij DrinksandBites!

De agenda bij DrinksandBites staat vol met culinaire activiteiten! U bent van harte welkom om te komen genieten van smaakvolle gerechten en wijnen in ons restaurant.

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de Wijn Spijs Wandeling en de Eindejaars wijnproeverij.
Daarnaast heeft onze chef Lars een nieuw DrinksandBites menu samengesteld. Dit menu kunt u uitbreiden met het nieuwe Signature gerecht. Vanaf zaterdag 01 oktober kunt u dit komen proeven.

Op 30 oktober de WijnSpijs Wandeling plaats door Wageningen. Deze wandeling leidt u langs 5 verschillende restaurants, waaronder DrinksandBites. Bij iedere stop krijgt u verrassende Wijn-Spijs combinatie. Via deze nieuwsbrief kunt u kaarten bestellen.

In samenwerking met Woudenberg vindt er op 13 november een wijnproeverij plaats in ons restaurant. Deelname is gratis! Registreren is verplicht zodat er voldoende wijn beschikbaar is.  Ook hiervoor is het mogelijk om via deze nieuwsbrief te registreren. Lees snel verder voor meer informatie.

Openingstijden:
Diner:

dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00u

Gesloten op zondag 23 oktober i.v.m. ons jaarlijkse personeelsuitje

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu

Vanaf zaterdag 01 oktober kunt u komen genieten van het
nieuwe DrinksandBites menu. Nieuw in het DrinksandBites menu is de uitbreidingsmogelijkheid met het Signature gerecht.

Het Signature gerecht is een exclusieve gerecht bestaande uit smaakvolle ingrediënten die op een bijzondere manier bereidt zijn. Het DrinksandBites Signature gerecht is dé nieuwe specialiteit uit de keuken.
Uiteraard heeft Anne bij het hele menu bijpassende wijnen geselecteerd.
Komt u snel proeven?

DrinksandBites menu Oktober

Gerookte paddenstoelen, feta, harissa, rode ui
***

Uienbouillon, schuim van Gruyère, lavas
***

Gebrande zalm, zuurkool, beurre blanc
***


* Short-rib, langoustine, knoflook, eekhoorntjesbrood *
€ 15,-
***

Hert, bietjes, witlof, jus met specerijen
***

Cheesecake, bloedsinaasappel, jasmijn
OF
* Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 5,-) *
***

€ 39,50

* Als extra gang te bestellen *

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering.

Wijnspijs Wandeling

Op 30 oktober vindt de WijnSpijswandeling plaats in Wageningen. De route leidt u langs DrinksandBites en 5 andere restaurants. Tussendoor kunt u een wandeling door Wageningen maken. Bij iedere stop is er een gerecht met bijpassende wijn. Wij houden rekening met uw komst en zorgen dat er een culinaire verrassing voor u klaar staat! Wandelt u met ons mee?

Via deze link kunt u een voucher bestellen en vindt u meer informatie.

Wijnproeverij Woudenberg X DrinksandBites

Op zondag 13 november vindt de Eindejaars wijnproeverij plaats in ons restaurant. De wijnproeverij wordt georganiseerd door Woudenberg. Tussen 13:30u en 17:00u kunt u binnen lopen om het wijn assortiment te proeven.

Deelname is gratis! Registreren is wel verplicht, zodat er voor iedereen voldoende wijn klaar staat om te kunnen proeven. Aanmelden is mogelijk op de website van Woudenberg via deze link.

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites