Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

Zwoele zomeravonden bij DrinksandBites

Wij zijn verheugd met de nieuwe versoepelingen! Vanaf deze week kunt u weer de hele avond genieten van culinaire gerechten met bijpassende wijnen. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag.

In deze nieuwsbrief vindt u het nieuwe DrinksandBites menu en het Thuismenu. Beide menu's zijn de gehele maand juli te bestellen. In de loop van volgende week zal ook onze lunch kaart vernieuwd worden. De lunch serveren wij van vrijdag tot en met zondag.

Naast de uitgebreide diner kaart, is het terras geopend voor een heerlijke borrel met borrelhapjes, diverse open wijnen en speciaalbieren.

Openingstijden:
Lunch:
Vrijdag t/m zondag van 12:00u t/m 16:30u
Diner:
Woensdag t/m zondag van 17:00u t/m 22:00u

Beschikbaarheid DrinksandBites afhaalmenu:
Vrijdag t/m zondag
Bestelling thuismenu afhalen van
16:30u tot 18:30u.

Met gastvrije groet,
Anne & Lars

DrinksandBites menu

Iedere maand is er een wisselend DrinksandBites menu. Hieronder vindt u het 5-gangen menu van de maand juli. Onze gastvrouw Anne heeft bij het DrinksandBites menu een bijpassend wijnarrangement voor u samengesteld. Het is ook mogelijk om lekkere fles wijn uit te zoeken bij onze wijnkast, wij helpen u graag om een goede keuze hieruit te maken.

Wij kijken uit naar uw komst!

DrinksandBites menu juli

Sashimi makreel, wasabi, limoen, groene kruiden
***

Gazpacho van rode biet, feta, munt
***

Spitskool van de bbq, anchoïade, zwarte knoflook, croutons
***

Sukade, sambai, aardappel, witlof, eigen jus
***

Hazelnoot, karamel, cacao, zeezout
OF
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)
***

Kaas als extra gang?
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood ( € 7,50 )

€ 35,00

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de reservering.

DrinksandBites Thuismenu

Om thuis te genieten van de heerlijke culinaire gerechten, is het mogelijk om het DrinksandBites Thuismenu te bestellen. Iedere week is er een wisselend keuze menu. Onderstaand Thuismenu van DrinksandBites is de gehele maand juli te bestellen

Er is mogelijkheid tot afhalen van vrijdag t/m zondag van
16:30 uur tot 18:30 uur


Bestellen is mogelijk via de link in het kopje thuismenu. U ontvangt hiervan een bevestiging. Ontvangt u binnen 24 uur geen bevestiging? Bel dan naar 0317- 452 222. Op vrijdag t/m zondag is dit ook mogelijk per telefoon. Indien u voor dezelfde dag bestelt is dit mogelijk tot uiterlijk 15:00u op basis van beschikbaarheid.

Bij het thuismenu kunt u los een fles wijn bestellen. Als u uw bestelling komt afhalen, kunt u samen met Anne bijpassende wijn naar uw smaak uitzoeken.

4-gangen DrinksandBites Thuismenu

Sashimi makreel, wasabi, limoen, groene kruiden
***
Gazpacho, rode biet, feta, munt
***
Sukade, sambai, aardappel, bieslook
***
Hazelnoot, karamel, cacao, zeezout
of
Diverse kazen, vijgenjam, suikerbrood (supplement € 4,-)

€ 25,00

Allergieën of dieetwensen? Geen probleem, hier houden wij graag rekening mee, geef dit door bij het maken van de bestelling.

Personeels uitje

Afgelopen dinsdag zijn wij met het gehele team op personeels uitje geweest. Afgelopen oktober kon het uitje niet doorgaan i.v.m. de lockdown. Daardoor hadden wij elkaar al een tijdje niet gezien, dus het was een leuke teambuilding dag. De invulling van de dag was een verrassing! Met de fiets stond iedereen klaar bij DrinksandBites. Na een korte fietstocht, ging het midgetgolf toernooi van start Iedereen deed zijn uiterste best om een hole-in-one te slaan. Na de midgetgolf, werd de bbq aangestoken. Afsluitend was er een gezellig borrel. Team DrinksandBites staat weer met frisse energie voor u klaar na een geslaagde dag!

Ga terug

Copyright© 2018 - 2024 DrinksandBites